|
| Yazar |
Mesaj |
belgeselci
 Üye No: 6624

|
Selamlar,
Ben Cengiz Yargıç
Alternatif Belgeseller ve Tv programları hazırlıyoruz
Belgesel yönetmenliği yapıyorum. Farklı medya kuruluşlarında çalıştım ve Medya içerisinde faydalı programlara izin verilmediğini gördüm. Kendi idealim olan belgeselleri yürütebilmek için "Belgesel Atölyesi"ni kurarak çalışmalarıma başladım. Belgesel ve alternatif tv programları konusunda başlattığımız çalışma kısada sürede büyük ilgi gördü.
Herkes medya yayınlarından yakınıyordu. Ama sonuca gelince "beğenmiyorsan izleme" deniyordu.
Biz Lafı bıraktık ve Belgesel Tv Programları yapımına başladık.
Programları gerçekleştirmek içinde "Belgesel Atölyesi" ile ekipler yetiştirmeye başladık.
Belgesel yönetmenliği, kamera, montaj, abelgesel Fotoğrafçılığı, 3D animasyon ve Sunuculuk eğitimi ile amatör guruplarla çok profesyonel işler çıkartmaya başladık.
Ekiplerimiz, Belgesel ve tv programları çekimleri esnasında pratik yaparak öğreniyorlar.
Belgesel çekimleri, fotograf, kısafilm, sinema, tiyatro gibi sanatsal alanlara ilgi duyan arkadaslarla tanısmak isteriz |
_________________ belgesel atölyesi |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |