|
| Yazar |
Mesaj |
fogurlu
 Üye No: 6463
Durumu: Offline
|
Arkadaşlar ben sürekli internet üzerinden kitap alıyorum. Geçen gün kitapyurdu.com'dan kitap siparişi verdim siparişim yanlışlıkla iki kere bana gönderildi ve hesabımdan iki kere ücret çekildi. Durumu site ilgililerine bildirdim. Birsüre derdimi ve hatanın benden kaynaklanmadığını anlatmaya çalıştım. sonunda kitapları bize gönderin hesabınıza çekilen meblayı aktaralım dediler. Okumadığım kitapların kargo parasını benden aldılar, üstelik hesabıma da parayı eksik aktardılar. bir sürü sıkıntı yaşadım. İnternet üzerinden kitap alan arkadaşlarımın bilgisi olsun. Site seçerken dikkatli olun. Hepinize iyi günler... |
|
|
|
|
 |
mur@tt
 Üye No: 6517

|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |