|
| Yazar |
Mesaj |
galadriel111
 Üye No: 7163

|
İncilde 4 kitap vardır
MATTA
MARKOS
LUKA
YUHANNA
MATTA17
CİNLİ ÇOCUK
KALABALIGIN YANINA VARDIKLARINDA BİR ADAM İSA'YA YAKLAŞIP ÜNÜNDE DİZ ÇÖKTÜ " YA RAB" DEDİ;" OĞLUMUN HALİNE ACI! SARASI VAR SIK SIK ATEŞE,SUYA DÜŞÜYOR."ONU SENİN ÖĞRENCİLERİNE GETİRİDM, AMA İYİLEŞTİREMEDİLER"
İSA "EY İMANSIZ VE SAPMIŞ KUŞAK!" DEDİ "SİZİNLE DAHA NE KADAR KALCAGIM? SİZE DAHA NEKADAR KATLANACAGIM?
ÇOCUGU BURAYA GETİRİN İSA CİNİ AZARLAYINCA,CİN ÇOCUKTAN ÇIKTI ÇOCUK O ANDA İYLEŞTİ.( EVET ARKADAŞLAR BENCE EN SAÇMA OLAN YERDİ BU İSA CİNİ AZARLADI CİN ÇIKTI ÇIK ORDANMI DEDİ NAPTI İSA ANLAMDIM BEN )
BEN İNCİLİ OKUDUM KURAN-I KERİMLE KARŞILAŞTIRDIM ÇOGU KIISMLARI BENZİYOR VE BENCE YAHUDİ VE MÜSLÜMAN GİBİ BİR KAVRAM OLMAMALI DİYORUM ÇÜNKÜ EN BÜYÜK BENZERLİK ONLARDA ALLAHA İANNIYOR TEK BİR VARLIGA BİZDE ALALHA İNANIYORUZ TEKBİR VARLIGA ONLARDADA ÖLÜP DİRİLME VAR ONLARINDA İBADETLERİ VAR ŞAYET BEN DEİSTİM AMA BUNLARI ÖĞRENMEK İÇİN DEİST OLMAK GEREKMEZ BENCE BİRKEREDE OLSA İNCİLİ KURAN-I KERİMLE KARŞILAŞTIRIN
GÖRÜCEKSİNİZ |
_________________ [list]GALADRİEL[list=] |
|
|
|
 |
keskingoLge
 Üye No: 7545

|
Kardeşim ben Kuran-ı Kerim'i çok şükür 3 kere hatim ettim. 1 kerede Türkçe'sini okudum sonuna kadar. İncil değiştirilmiştir bazı din adamları tarafından. Bu yüzden Allah son din İslam'ı vermiştir. Ve de Kuran-ı Kerim'i. Kuran-ı Kerim değiştirilmemiştir. Ama diğer kitaplar biraz değiştirilmiştir. Ben bu yüzden kendi dinim İslama inanıyorum. Görüşüne saygım vardır. |
_________________ a.k.a K ve G Yeni$eHir
Kağıdı para gömer, ama 1 kamera durmaz herşeyi kaydeder
En son keskingoLge tarafından 17.08.2008, 20:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
|
|
 |
galadriel111
 Üye No: 7163

|
herkeizn kendi görüşü tabikide faıkat kuran-ı kerimde değiştirildi hatta değiştirilmeye çalışılıyor çünkü kuran-ı kerimin türkçe açıklamalı hitaplarında tutarsızlık var bunu bi kaç kişidende duydum farklı şeyler yazıyo her açıklama farklı çünkü her hoca kendi ianandıklaırnı yazıyor bazı keskin noktalar vardır namaz kılmak farz gibi bunlar değişitirlemez sadece. |
_________________ [list]GALADRİEL[list=] |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |