|
| Yazar |
Mesaj |
karaoğlan
 Üye No: 142

Durumu: Offline
|
Zavallı ve basiretiz bir başbakan ve onun şakşakçıları.Önümüzdeki hafta başlarında sözüm ona oylama ile büyük ihtimalle MEHMETÇİK lerimizi meclis kararı ile lübnana gönderecekler, kendilerine görede orada söz sahibi olabilmek için ellerinde kozları olacak.
Yine anadolunun gariban askerleri piyon yapılacak.Hizbullahı silahsızlandırmak için gücü yetmeyen İSRAİL ve ABD'nin yapamadığını TÜRK ASKERİ YAPACAK.
Hizbullah da dört gözle TÜRK ASKERİ gelsede silahlarımızı versek her yan bayram havası olsa diye bekliyor!
Son haliyle tam karmaşa içerisindeki orta doğuda bir bizim Mehmetçiğin kanı eksikti.Bu karmaşanın içerisinde bir Türkiye eksikti.Biz oraya dahil olunca ABD ne yapacak? PKK yı hemen bitirecek ve bize teşekkürünü sunacak.
ZAVALLI RTE ve ŞAKŞAKÇILARI oradan ilk tabutlar gelmeye başladığında acaba ne diyecekler?
Allah; dini siyasete bulaştıranlara, dini siyasi sömürü aracı olarak kullananlara, Bez parçası yüzünden insanları inanan inanmayan diye ayıranlara akıl fikir versin...
[/size][/size][/b][/align] |
En son karaoğlan tarafından 31.08.2006, 13:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
|
|
 |
BAHAR ÇOLAK
 Üye No: 117

|
Bez parçasından kastın nedir anlayamadım |
|
 |
karaoğlan
 Üye No: 142

|
Sadece türbanı kastet miştim... |
|
|
|
|
 |
*BetüL*
 Üye No: 6531
|
bez parçası yüzünden kimsenin kimseyi dindar dinsiz diye ayırdığı yok ve buna hakkıda yok tabi ki ama senin de kimseye zavallı demeye hakkın yok. |
|
|
|
|
 |
mur@tt
 Üye No: 6517

|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |