| Yazar |
Mesaj |
tarla__kusu93
 Üye No: 7926
Durumu: Offline
|
Dünyanın en iyi ilk 10 Ptc ((Tıklama başına kazanç sistemi siteleri - diğer adıyla reklam siteleri ))
Ptc- Misyoner ( DETAYLI ANLATIM ) Böyle anlatımı her yerde bulmanız İmKaNsIz...
( > Sisteme üye olurken benim yaptığım üyelerden bana sıkça sorulan sorular ve endişeler <)
<<<<<Kesinlikle OKUMADAN ÜYE OLMAYIN>>>>>
1,Şimdi arkadaşlar ilk öncelikle bu sistem PTC nedir..
2,Nasıl para kazanılır.
3,Alertpay nedir. Paypal nedir ((Dünyanın en güvenilir sanal bankaları)) Bu hesaplar alınmadan üye olmayın sakın...Üyelik ücretsiz
4,Kazandığım parayı nasıl çekerim.
5,Referans sistemi ile kazanmak nasıl oluyor
6,Bu sistemde bana yardım edecek benimde kazanmam için bana yardım eden yokmu diye aklınıza gelen sorular olabilir.
7,Sistemi kabul ettim yanlız gerçekten ödeme aldığınız ve Güvenilir ptc siteleri hangileri derseniz onuda açıklayayım..
8,En güvenilir ptc sitelerine üye olmaya geldi sıra
ÖDEME KANITLARINIDA BİZZAT YAYINLIYORUM GÜVEN DUYMANIZ AÇISINDAN.
1.) Ptc nedir.?
Öncelikle, PTC; Paid to Click yani Tıklama ile Kazanma anlamına gelmektedir.
Ziyaret edilen site sonucunda belirtilen ücreti kazanma manasına gelir.
Ki son yıllarda atılan adımlarla büyük bir gelişme göstermiştir TürkPTC sitemizde bunlardan birisidir... Gururumuz türk sitesidir..
2,) Nasıl para kazanılır.?
Ziyaret edilen site sonucunda belirtilen ücreti kazanma manasına gelir.
İlk önce sitelere ücretsiz üye oluyoruz daha sonra çıkan reklamlara (WİEW -ADS) kısmından tıklayarak 30 saniye boyunca hert reklamı ayrı ayrı görüntülüyoruz ve bunun sonucunda da belirtilen ücreti 0,01 cent i kazanıyoruz.
Peki iyi güzelde kazandığımız bu 0,01 cent yani (YTL OLARAK SÖYLERSEK 0,01 =1 YENİ KURUŞ 10 KURUŞUN 10 DA BİRİ AZ DEĞİLMİ DİYECEKSİNİZ EVET AZ HAKLISINIZ YALAN SÖYLEYECEK DEĞİLİZ YANLIZ YAPTIĞINIZ ÜYELERİN TIKLAMASINDAN'DA 0,01 KAZANIYORSUNUZ NE KADAR ÜYE YAPARSANIZ 0,01 İLE ÇARPIN GERÇEK KAZANCINIZ O ZAMAN ORTAYA ÇIKACAKTIR MESELA BEN SİZİN İÇİN BİR KAZANÇ GRAFİĞİ HAZIRLADIM BİLE )
Mesela üye olduğunuz veya olacağınız İSABELMARCO,S MONEY MAKER sitesini ele alalım en az 10 reklam veriyor .Benim vazgeçilmez sitemlerden sitemdir..
Günlük 10 reklama tıklamandan 0,01 den 10 cent
On tane alt üyenin her birinin 10 reklama tıklamasından 1$ dolar
Günlük kazancın 1,10$ dolar
Haftalık kazancın:7,50$ Usd
Aylık kazancın:35$ USD (( kendi tıklamanızda dahil ))
Not: Sitelerden alertpay aracılığıyla referans satın alarak daha da fazla kazanabilirsiniz ((ÖNERİRİM bende böyle yapıyorum çünki Bilhassa instant ödeme yapan sitelerden
>İNSTANT anında ödeme demek bu arada ek bilgi olarak bunuda vermiş olalım <
3,)Alertpay nedir.?
(((((Dikkat)))))
>>>>>>Sisteme üye olmak isteyen arkadaşlar ilkten alertpay a üye olmalıdır paranız bu hesaba yatacaktır.
Oradanda banka hesabına isteyeceksiniz ödemenizi<<<<<<<
Alertpaya bu resimli anlatımdan üye olabilirsiniz ((biri açılmassa öbüründen açabilirsiniz hesap))
[Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız]
Daha önceden kurulan diğer ödeme sistemlere alternatif olarak 2004 yılında, güvenli e-wallet hizmeti sunmak, ticari firmalar ve müşteriler arasında güvenli fon transferi yapmak amacıyla kurulmuştur. Kanada merkezli bir firma olup dünya üzerinde tüm müşterileri kabul etmektedir.
Firma Kanada kanunlarına tabi olup, Kanada'da bulunan bir çok kuruluşun koyduğu standartlara uymakta olup bu kuruluşların denetimi altındadır. Bu kuruluşlar; OSFI (Office of the Superintendent of Financial Institutions Canada), FINTRAC (Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada) ve FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network).
AlertPay'e yatırılmış tüm paralar çeşitli sigorta kuruluşlarının denetiminden geçen Abd ve Kanada bankalarında tutulmaktadır.
AlertPay'in misyonu:
Açık ve şeffaf bir biçimde servis sağlamak.
Üyelere ve hesap haklarına saygı göstermek.
Rekabetçi oranlarda rekabetçi hizmet sunmaktır
3.)Paypal nedir?
Paypal, kredi kartı kullanmadan, internet üzerinden güvenli alışveriş yapmanızı ya da istediğiniz kişiye sadece bir e-mail adresi aracılığıyla para yollayabilmenizi sağlayan bir nevi online bankacılık sistemidir.
Bu arada ek bir bilgi olarak şunu söyleyebilirim sizlere dünyanın en güvenilir 7/24 saat para transfer sistemi olmasının yanında paypal dünyanın en büyük açık artırma ile alışveriş sitesi olan [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız] un da alt kuruluşudur Hatta bugün [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız] gibi sitelerde bir Ebay ortaklığı kuruluşudur düşünün ki ne kadar güvenilir bir sisteme üye oluyorsunuz...
Paypal a bu resimli anlatımlardan üye olabilirsiniz:((biri açılmassa öbüründen açabilirsiniz hesap))
5,)Referans sistemi ile kazanmak nasıl oluyor ?
Çoğu PTC(tıkla kazan sitesi) referans mantığıyla çalışır ne kadar çok referansınız olursa okadar çok kazanırsınız.Referansını genişletmek isteyen insanlara belli bi miktar ücret karşılığında referansız üye olan insanları onların referansı altına sokar ; eğer referansız üye olursanız çoğu site tarafından yapılan bonus kampanyalarından faydalanamasınız hemde başkaları tarafından satılarak referans altına girersiniz sonuç olarak 2 türlüde referanslı üye olmak herzaman kişiye + kazandırır.
Burda demek istediği sitelere üye olurken referanssız üye olduğunuz taktirde bilhassa yabancı üyelere premium lara bilhassa para karşılığı satılıyorsunuz hiç bir zararı yok size ama türk üyelerin refinden üye olduğunuz taktirde türkler kazanıyor ve o kişinin kalkınmasına yardımcı oıluyorsunuz ben bile üye olurken türk arkadaşlarımın PTC ARKADAŞLARIMIN refinden üye oluyorum sizede tavsiyem refimden üye olmanız bana yardımınız olur tıklamanızdan bende kazanırım sizin kazancınızdan hiçbirşey eksilmiyor bu arada haberiniz olsun bu konuda çok tereddüt eden arkadaşlar olsada sonunda hak vermiştir bana üyelikten sonra..
6,)Bu sistemde bana yardım edecek benimde kazanmam için bana yardım eden yokmu diye yardım isterseniz. ?
Bu sistemde en büyük yardımcınız şüphesiz ki beniö size en çok yardım edecek olan bendeniz okan ((Ptc-Misyoner)) arkadaşınızdır Her türlü yardım için bana online olarak
PTC-misyoner@hotmail.com veya tarla__kusu93@hotmail.com
İKİSİNİDE EKLEMENİZ ÖNERELİR..
7,Sitelere kayıt olma ve üyelik açma (( Alertpay ve paypal hesabıo açıkdıktan sonra ))
Sitelere nasıl kayıt olurum nerden reklamlara tıklarım:
Kaydı başlatmak için öncelikle kayıt sayfasına ulaşmalısınız. PTC Siteleri bölümünde bannerlara tıklayarak ulaştığınız sitede kayıt sayfasında değilseniz bulunduğunuz yerde aşağıda görünen resimlerdeki gibi "register", "join" veya "signup" yazan butona tıklayıp kayıt sayfasına geçmelisiniz.
Username
Siteye giriş yapmak için kullanacağınız kullanıcı adınız. Türkçe karakter, özel karakter ve boşluk içeremez.ellikle belirtilir. Tavsiyemiz 4 harf ve 4 rakamdan oluşan bir şifre kullanmanızdır.
Aşağıdaki linkten inceleyiniz
Password
Siteye giriş yapmak için kullanacağınız şifreniz. Türkçe karakter, özel karakter ve boşluk içeremez. En az bulunması gereken karakter sayısı genellikle belirtilir. Tavsiyemiz 4 harf ve 4 rakamdan oluşan bir şifre kullanmanızdır.
Aşağıdaki linkten inceleyiniz
Confirm password
Buraya şifrenizi tekrar girin. Doğruluğuna emin olmak maksadıyla.
E-Mail Adress
Her türlü haberleşmenizi sağlayacağınız mail adresiniz. Kullandığınız bir adres girin, bazı siteler mail doğrulama isteyebilirler. Bazen kullanıcı şifrenizde olduğu gibi confirm mail gibi başka bir kutucuk da olabilir. Bu durumda mail adresinizi oraya da aynı şekilde yazın.
Alertpay
Alertpay hesap adresini buraya gireceksiniz.
Alertpay hesabını açarken kullandığınız e-mail adresi sizin hesap adresinizdir. Doğru girmeye özen gösterin.
First Name / Last Name
İsim ve soyisim alanları. Sadece name yazan yer varsa isim ve soyisminizi beraber aynı kutuya yazın. First name ve last name kısımları ayrı ayrı ise first name yazan yere adınızı, last name yazan yere soyadınızı yazın.
Date of birth
Doğum tarihiniz. Bunlar olmazsa olmaz bilgiler değildir. Birebir aynı tarihi girmeniz şart değil. Bazen site gösterecekleri reklam çeşitlerini belirlemek için kullanılabilir.
Cinsiyetiniz. Male = erkek, female = kadın demektir. Çok az sitede karşınıza çıkar.
Adress
Normal ev veya iş adresiniz. Alertpay haricinde bu sayfada belirtilen hesaplarda olmazsa olmaz bilgilerden değildir.
State / Province
Bu alana yaşadığınız şehri yazın.
Zip / Postal code
Posta kodunuz. Alertpay dışındaki kayıtlarda çok önemli değil.
Country
Yaşadığınız ülke. Türkiye'de iseniz haliyle Turkey seçeneğini seçeceksiniz.
Referrer
Referansınız. Kimin altına kaydolacağınızı gösterir. Bu sitedeki linkleri kullanarak kaydolacağınız zaman benim adım otomatik olarak çıkar. Aynı şekilde altınıza başka birini kaydetmek için kendi linkinizi verdiğinizde sizin isminiz otomatik olarak çıkar.
Terms of Service
Kaydınızı tamamlamadan önce bu kutucuğu işaretleyerek site kullanım kurallarını kabul etmeyi unutmayın.
Security Code
Sizin otomatik işlem yapan bir bilgisayar programı olmadığınızı anlamak için konulmuş bir doğrulama aracıdır. Yanındaki resimde görülen karakterleri kutuya aynen yazmanız gerekir. Bu karakterler sadece insanların okuyacağı şekilde dizayn edilirler.
Alanları incelediyseniz şimdi PTC Siteleri başlığıyla incelenen bölüme gidip beğendiğiniz sitelere kayıt işlemlerinizi tamamlayın. Unutmayın, ne kadar çok site, o kadar fazla kazanç.
**** Sıra geldi en güvenilir PTC sitelerine üye olmaya ****
Ödeme kanıtlarını sayfanın altınki linkten indirebilirsiniz.
1,TürkPTC =Türkiyenin en güvenilen Ptc sitesi benim favori sitelerimden
Tık başına 0,01 cent
Referans tıklamasından 0,005
Günlük en az 4 Reklam
Ödeme tipi:Alertpay
Ödeme süresi: 1 ile 3 gün içinde
Ödeme tutuarı:5 Usd ödeme
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,01
Günlük en az 10 reklam
Ödeme tipi:Alertpay - Banka havalesi ((bu önerilir))
Tavsiye ettiğin üyeler premium alırsa 2$ usd komiyon
%30 alt üye değiştirme payı
Aşşağıdaki linkten üye olabilirsiniz veya bannerden
Tıklamanızda bana da yardımcı olmanız için referanslı üye olmanız tercih sebebidir.
2,İsabelmarco's money maker <diğer bir favori sitem> 1,000,000,000,000$ dolardan fazla ödeme yaptı kullanıcılarına...
Tık başına 0,01 cent
Referans tıklamasından 0,007
Günlük en az 10 Reklam
Ödeme tipi:Alertpay ve Paypal
Ödeme süresi: 1 ile 40 gün içinde
Ödeme tutuarı:9 Usd ödeme
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,01
Günlük en az 20 reklam
Ödeme tipi:Alertpay - Paypal
5 adet bedava referans
Premium Fiyatı:75 Usd ((1 yıl için))
Tıklamanızda bana da yardımcı olmanız için referanslı üye olmanız tercih sebebidir.
3,Buxout ((İNSTANT PAYMENT))
Tık başına 0,01
Günlük en az 5 Reklam
Ödeme süresi: 10 SANİYEDE ÖDEME ((İNSTANT))
Ödeme tutuarı:5 Usd ödeme anında gerçekleşiyor
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,0125
Günlük en az 16 reklam
Premium fiyatı :85 Usd ((1 yıl için))
4,Sandra cliks ((İNSTANT PAYMENT))
Tık başına 0,01
Günlük en az 4 Reklam
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,0125
Günlük en az 16 reklam
Premium fiyatı :85 Usd ((1 yıl için))
5,Clixmx ( 14 Gün içinde kesin ödeme )
Tık başına 0,01
Referans tıklamasından 0,01
Günlük en az 10 Reklam
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,0125
Günlük en az 20 reklam
Premium fiyatı :59 Usd ((1 yıl için))
Öncelikle ödeme
6,Turkeybux (( Güvenilir sitelerden birisi ))
Tık başına 0,01
Günlük en az 5 Reklam
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,0125
Günlük en az 20 reklam
Premium fiyatı 1 aylık 10 Usd) - (1 yıllık 25 Usd)
7,İdealbux ((Buda güvenilir PTc sitelerimizden))
Tık başına 0,01
Günlük en az 5 Reklam
Ödeme süresi: 1 ile 3 gün içinde ödeme
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,0125
Günlük en az 14 reklam sizlere özel reklamlar
5 adet bedava referans
Premium fiyatı : $24.99. (1 yıl için)
8,Mainbux ( Son derece güveilir bir ptc sitesi )
Tık başına 0,01
Günlük en az 7 Reklam
Ödeme süresi: 1 ile 30 gün içinde ödeme
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,01
Günlük en az 14
5 adet bedava referans
Premium fiyatı : $25,99 (1 yıl için)
9, Crewbux (Güvenilir sitelerden birisi 480,000,000, dolardan fazla ödeme yaptı kullanıcılarına )
Tık başına 0,01
Günlük en az 9 Reklam
Ödeme süresi: 1 ile 20 gün içinde ödeme
Premium özellikleri
Tık başına 0,015 cent
Ref tıklamasından 0,01
Günlük en az 14
5 adet bedava referans
Premium fiyatı : $28 (1 yıl için)
10.Olympicbux (( 24 ile 48 saat içinde paranız alertpayda)
Tık başına 0,01
Günlük en az 8 Reklam
Ödeme süresi:24 - 48 saat içinde ödeme
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,01
Günlük en az 14
5 adet bedava referans
Premium fiyatı : $24,99 (1 yıl için)
11.B-u-x.net İYİ BİR SİTE
Tık başına 0,01
Günlük en az 14 Reklam
Ödeme süresi:1 - 5 gün içinde ödeme
Premium özellikleri
Tık başına 0,125 cent
Ref tıklamasından 0,01
Günlük en az 14
5 adet bedava referans
Premium fiyatı : $24,99 (1 yıl için)
Evet arkadaşlar elimden geldiğince size bu sistemi en iyi şekilde anlattım her hangi bir yardıma ihtiyacınız olursa mutlaka (((tarla__kusu93@hotmail.com)) veya PTC-misyoner@hotmail.com adresini ekleyin msn den online destek verebilirim ...
EMANETLERİ KAYBOLMAYAN ALLAHA EMANET OLUN .. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |