| Yazar |
Mesaj |
Ozgurforum
 Üye No: 2

Durumu: Offline
|
Merhabalar , Foruma girdiğinizde Güzel bir parça sizleri bekliyor , Umarım hoşunuza gider. |
|
 |
belek
 Üye No: 42
|
Evet çok hoş oldu teşekküredriz. |
|
|
|
|
 |
Sverdlov
 Üye No: 33
|
Güzel bir parça seçimi olmuş , Teşekkürler |
|
|
|
|
 |
elvan
 Üye No: 73

|
Çok samimi, güzel duygular uyandırdı bende..
Yüreğine sağlık...
sevgiler |
_________________ €LV@N |
|
|
|
 |
uCuBe
 Üye No: 29

|
gerçekten harika bir parça.Ahmet KOÇ'u da çok severim ama hiç bir forumda yok abi böyle bi şey.nedeni sayfalr değiştikçe baştan başlaması,siteyi yavaşlatması ve o an her hangi bir şey dinliyorsak seslerin karışması.
olmaması daha uygun olur diye düşünüyorum.saygılar... |
|
 |
Ozgurforum
 Üye No: 2

|
| uCuBe demiş ki: | gerçekten harika bir parça.Ahmet KOÇ'u da çok severim ama hiç bir forumda yok abi böyle bi şey.nedeni sayfalr değiştikçe baştan başlaması,siteyi yavaşlatması ve o an her hangi bir şey dinliyorsak seslerin karışması.
olmaması daha uygun olur diye düşünüyorum.saygılar... |
bunla ilgili flashta hazırlanmış bir şeyler yapılabilir , şu anki sorunlar onda olmaz , ama asıl niyetim radyo koymak ( muhtemelende Özgür radyonun (95.1) yayınını vereceğiz ,) parça forumu yavaşlatıyor , her sayfa değişiminde yeni baştan başlıyor biliyorum ama müzik çok güzel insanlar herşeye rağmen dinlesin istedim. |
|
 |
sephidi
 Üye No: 94
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |