|
| Yazar |
Mesaj |
TatLı RoCkÇı
 Üye No: 3811

|
GeneL KonuSu:
Kurbanlarına hayatın değerini öğretmeye çaLışan bir seri katil, onları hayatta kalabilmeleri için ölümcül oyunlar oynamaya zorlar. İmkansız seçimler yapmak zorunda bırakılan kurbanlar bir yandan zaman ve dehşetle yarışırken, diğer yandan da hayatlarının uğruna ne kadar çok şey feda edebileceklerini öğrenmeye başlarlar.
TESTERE 1
Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 2004
Yönetmen : James Wan
TESTERE 2
Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 2005
Yönetmen : Darren Lynn Bousman
Korkunç ve dahiyane planları ile kurbanlarına hayatın değerini anlatmaya çalışan seri katil Jigsaw bir yıl sonra geri döndü. Yeni kurbanlar ve oyunlarla akıl almaz vahşetine devam ediyor.
TESTERE 3
Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 2006
Bir önceki filmde, ölmek üzere olarak polislerin elinde bıraktığımız efsane katil Jigsaw, yardımcısı Amanda'nın da yardımları ile kaçmayı başarır ve tüm adanmışlığı ile yeni kurbanlar bularak dehşet saçmaya devam eder. Amanda'nın da yardımı ile hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da yeni kurbanları için planladığı korkunç oyunlarının tuzaklarını kurmaktadır
TESTERE 4(Son çıkan)
Tür : Gerilim / Korku / Suç
Gösterim Tarihi : 26 Ekim 2007
Testere efsanesi üçüncü filmde kaldığı yerden devam ediyor. Binaya kilitli kalmış olan Jeff, oksijeni tükenmeden kayıp kızını bulmak zorundadır. Aksi takdirde her ikisini birden kaçınılmaz son, ölüm beklemektedir.
Kızını bulabilmek için çabalarken bir kaset bulur. Kanser olduğunu öğrendikten sonra Jigsaw tarafından çekilmiş olan bu kaset, Jigsaw'ın geçmişi ile ilgili inanılmaz gerçekleri ortaya çıkarmaktadır. Kızını ve kendisini bu korkunç kapandan kurtarabilmek için gerekli olan ipuçlarının bu kasette olduğunu anlayan Jeff'in işi, sandığından çok daha zordur.
2004-2005-2006-2007 yıLLarında aRD Arda Çıkan bu Serinin 4. fiLmide beğeniLirse dewam edeCek gibi görünüyoR..
3 e gidemeDim.4ede HenüZ Gitmedim ama buGün gitmeyi düşünüyoRm..
izLediğim kadaRıyLa gerçekten verdiĞinz Paraya değeR Bi fiLm .. |
|
|
|
|
 |
SÜNGERBOB
 Üye No: 3991
Durumu: Offline
|
DAHA NELER SEN SALAKMISIN
:twisted: |
|
|
|
|
 |
TatLı RoCkÇı
 Üye No: 3811

|
emeĞe saygın zaTen beLLi ben bi$ey diyemiyOrum  |
_________________ hER$ey yapBoz HayaTım doLan,geçmi$im yOk geLeceqim yaLan..a$ıĞım oğLum sana,hemde 250 qRam.. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |