| Yazar |
Mesaj |
OzqurlukveDayanIsma
 Üye No: 3594

Durumu: Offline
|
*Tip: Günlük, ulusal *Sloganı: Halkın gazetesi *Kuruluş: 2004 *Format: Berliner, 16 sayfa, 75 ykr *Sayfa Düzeni: İki sayfa spor, renkli, bir sayfa televizyon ve magazin, ekonomi, dış haberler *Sahibi: Birgün Yayıncılık ve İletişim Tic. A.Ş. *Genel Yayın yönetmeni: Murat Çelikkan *Yönetim: Bülent Yılmaz, İlker Yaşar, İbrahim Çeşmecioğlu. *Politik çizgi: Özgürlükçü Sosyalizm *Baskı: Star Medya Yayıncılık A.Ş. *Dağıtım: Merkez Dağıtım *Web: [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız]
Merkezi İstanbul'da bulunan günlük gazete. Yayın hayatına 2004 yılında başlamıştır. Yayımlayan: BirGün Yayıncılık A.Ş.'dir. Gazetenin sermayesi birçok ortaktan topladığı paralarla oluşturulmuştur.
Medya Portalı
Köşe yazarlarından bazıları:
Adnan Bostancıoğlu
Ahmet Çakmak
Ahmet Tulgar
Aziz Çelik
Ayla Yilmaz
Aziz Konukman
Bülent Forta
Bülent Usta
Cüneyt Cebenoyan
Gökhan Kaya
Hayri Cem
Hayri Kozanoğlu
Hrant Dink
E.Ahmet Tonak
Ercan Karakaş
Fikri Sağlar
İbrahim Özden Kaboğlu
Kemal Kılıçdaroğlu
Kürşad Kahramanoğlu
L.Doğan Tılıç
Mete Çubukçu
Nazım Alpman
Oğuz Oyan
Oğuzhan Müftüoğlu
Sevkuthan N.Karakaş
Sezai Temelli
Süreyyya Evren
Şeyhmus Diken
Tayfun Atay
Ufuk Uras
Yaşar Seyman |
_________________ Devrim Yolunda.. 11 Yaşında.. Yaşasın ÖZGÜRLÜK DAYANIŞMA ! ! |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |