Forum Anasayfa

Forum Kılavuzu
Forum Kılavuzu
Arama
Arama
Üye Listesi
Üye Listesi
Gruplar
Gruplar
Üye Ol
Üye Ol
Hesabınız
Hesabınız
<b>Kişisel Mesajlar</b>
Kişisel Mesajlar
Oturum Aç
Oturum Aç

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder  Forum Anasayfa » Müzik
Yazar Mesaj
CERENAY
Yeni Üye
Üye No: 3351

Durumu:
MesajTarih: 15.09.2007, 21:22 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

kendimce beste denemelerim var dinleyip bana fikir verirseniz sevinirim yorumlarınız benim için önemli arkadaslar şimdilik 2 sinin linkini vercem tövbe ve yıllardır saklanan kayıtları öğrencilerimle beraber yaptık ŞİMDİDEN TESEKKÜR HEPİNİZE yorumsuzlukda yorumdur demeyin ne düşünüyosanıs yazın LÜTFEEEEEEEN
[Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız] [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız]
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder
Ozgurforum
Site Admin
Üye No: 2

Durumu:
MesajTarih: 16.09.2007, 00:38 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

CERENAY demiş ki:
kendimce beste denemelerim var dinleyip bana fikir verirseniz sevinirim yorumlarınız benim için önemli arkadaslar şimdilik 2 sinin linkini vercem tövbe ve yıllardır saklanan kayıtları öğrencilerimle beraber yaptık ŞİMDİDEN TESEKKÜR HEPİNİZE yorumsuzlukda yorumdur demeyin ne düşünüyosanıs yazın LÜTFEEEEEEEN
[Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız] [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız]

Merhabalar , Öncelikle bu güzel parçaları bizle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Parçalarla ilgili düşüncelerime gelince Tövbe Parçasında bir kaç ses düşmesi var sanki ; Parçanın hemen başında ''Hangi Sözler içinde yitirdim değerimi'' kısmında "değerimi" söyleyişinde olduğu gibi .. Birde parçanın başlangıcı ile (parçanın başında kayıt bozuk bu etkilemiyorsa eğer) yukarda verdiğim kısımdan hemen sonra buna nakaratta dahil söyleyiş ve ses tamamen değişiyor .. yani parçanın yukarda verdiğim kısmına kadar çokta etkilemeyen bir ritm ve ses daha sonrası ise gerçekten başarılı bir eser.. Özellikle nakarat kısmı bir çok hit olmuş parçayla kıyaslanacak kadar güzel..

2. parçada ise parçanın tam 1:00 süresinde yine bir ses düşmesi ..

Varolan müzik bilgimle ve kulakla belki ben yanılıyor olabilirim .. Hata ettiysem affola Smile

Üye No: 3351

Durumu:
MesajTarih: 10.11.2007, 15:36 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

ÖNCELİKLE GERCEKTEN COK TESEKKÜR EDERİM DİNLEYİP YORUMLADIGINIZ İÇİN TÖVBE ADLI SARKI KAYDI İLE SÖLEDİKLERİNİZ DOGRU EWET BASTA SES COK AZ CIKIYOR .E AMATÖR Bİ KAYIT NEDE OLSA .UZUN UZUN UGRASAMAMISTIK.HATTA NAKARAT COK TEKRAR EDİYOR ARADA Bİ SÖZ TEKRARI HİÇ FENA OLMAZDI. DİĞERİ DAHA ÖZENLİ Bİ CALISMA TABİ ODA AMATÖR.ÖLE BARİZ HATALAR GÖRMÜYORUM BEN. 2.CALISMADA. BEN ELİMDEKİ OLANAKLARLA BU KADARINI YAPABİLDİM.UMARIM KALİTELİ BİR YAPIMCI ARNJOR LE YAPILAN Bİ KAYDINI (NİRAN ÜNSALA YAKISIR DİE DÜŞÜNÜORUNM TÖVBE) GÖNDEREBİLİRİM YİNE ........
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder
relaxs
Yeni Üye
Üye No: 6008

Durumu:
MesajTarih: 18.04.2008, 22:16 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

slm cerenay bende tesekkr ediorm böle bi parçayı bizimle paylastıgın için ...hoş bir parça fakat bazı yerlerde ses düşmeleri var onlara dikkat et tmm :) hoşçakal canım...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder E-Posta gönder MSNM
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız