Forum Anasayfa

Forum Kılavuzu
Forum Kılavuzu
Arama
Arama
Üye Listesi
Üye Listesi
Gruplar
Gruplar
Üye Ol
Üye Ol
Hesabınız
Hesabınız
<b>Kişisel Mesajlar</b>
Kişisel Mesajlar
Oturum Aç
Oturum Aç

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder  Forum Anasayfa » Forum Hakkında , Forum Ricaları (Kurallar) , Duyurular
Yazar Mesaj
Ozgurforum
Site Admin
Üye No: 2

Durumu:
MesajTarih: 09.06.2006, 18:30 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Arkadaşlar Merhabalar Kısa bir süre önce Hayata Merhaba diyen ÖzgürForum'un Üye Sayısı Her geçen gün artıyor , Tabir yerinde ise kuru kalabalık yerine gerçekten seviyeli , güzel bir ortam oluşmakta / oluşuyor... Üye sayısı 76 olmasına rağmen Toplam mesaj sayısı 436 ( Önemli olanda Bu diye düşünüyorum )... Emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Forumda ; Şiir , Müzik , Felsefe , Psikoloji gibi Toplam 27 Bölüm başlığımız mevcut.. Yer almasını istediğiniz Bölüm ve Konu önerileriniz var ise ya da farklı önerileriniz , düşünceleriniz vs. Bu başlık altından yapabiliriz...
Teşekkürler

Durumu:
MesajTarih: 15.06.2006, 19:09 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Öneriler yok sanırım ya da mesaj yeteri kadar görülmedi !!!
Demekki forum Bölüm konuları vs. yeterli Question Question Question Question

Üye No: 94

Durumu:
MesajTarih: 20.06.2006, 01:02 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

benim bir onerim var bence insanlarin hala daha satilmakta olan albumlerinin linklerini sitenizden kaldirin mp3 indirmek icin birsuru site var birakin isteyenler oradan halletsin emege biraz daha saygi duyalim
Dostlukla...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder
Ozgurforum
Site Admin

Durumu:
MesajTarih: 20.06.2006, 09:23 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

sephidi demiş ki:
benim bir onerim var bence insanlarin hala daha satilmakta olan albumlerinin linklerini sitenizden kaldirin mp3 indirmek icin birsuru site var birakin isteyenler oradan halletsin emege biraz daha saygi duyalim
Dostlukla...

Eğer çoğunlukta sizin gibi düşünüyorsa elbette kaldırabiliriz..
Öneriniz için teşekkürler , umarım konu hakkında diğer üyelerde düşüncelerini belirtirler..

Durumu:
MesajTarih: 22.06.2006, 00:51 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Ozgurforum demiş ki:
sephidi demiş ki:
Dostlukla...

Eğer çoğunlukta sizin gibi düşünüyorsa elbette kaldırabiliriz..
Öneriniz için teşekkürler , umarım konu hakkında diğer üyelerde düşüncelerini belirtirler..

Cogunluk icin kabaca bi deyim kullanirdim ama neyse valla kusuruma bakma ama kimsenin bise yazdigi yok yada bu kadar insandan kimse bu durumdan rahatsiz degil Sad
Schwarz
Yeni Üye
Üye No: 72

Durumu:
MesajTarih: 22.06.2006, 19:56 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

öneri değilde ben kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim. schwarz olarak yazmak istemiştim, yazı biçimini farklı olarak yazmışım ve çok ilginç, akılda kalmayan bişey olmuş scħ&#1064... gibi yardımcı olurmusunuz.

Site Admin

Durumu:
MesajTarih: 22.06.2006, 20:55 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Sch?&a demiş ki:
öneri değilde ben kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim. schwarz olarak yazmak istemiştim, yazı biçimini farklı olarak yazmışım ve çok ilginç, akılda kalmayan bişey olmuş sch&#1064... gibi yardımcı olurmusunuz.

Degistirildi.

En son Ozgurforum tarafından 22.06.2006, 21:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
oxoşkva
Yeni Üye
Üye No: 19

Durumu:
MesajTarih: 30.06.2006, 19:30 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

merhaba,sephidi hoşgeldin bence çok güzel bir öneriyle geldin...sephidiye katılıyorum bencede emeğe saygılı olalım ...
Ozgurforum
Site Admin

Durumu:
MesajTarih: 30.06.2006, 21:57 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

oxoşkva demiş ki:
merhaba,sephidi hoşgeldin bence çok güzel bir öneriyle geldin...sephidiye katılıyorum bencede emeğe saygılı olalım ...

Sayın Oxoşkva Yerli Müzik ve Yabancı Müzik bölümlerini Boş bir zamanımda kaldırayım ancak kaldırılan iki bölümün yerine yeni bölüm önerilerinizi yaparmısınız , teşekkürler

En son Ozgurforum tarafından 01.07.2006, 11:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
uCuBe
Aktif Üye
Üye No: 29

Durumu:
MesajTarih: 02.07.2006, 05:18 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

emeğe saygı?harika...çok harika hemde çünkü ben de elimdeki onbine yakın türküyü orjinal cd sinden dinleyebilmiş olsaydım keşke.türkünün söz,müzik,yöresini araştırmadan görebilseydim,kaliteli bi sesten dinleyebilseydim...ama bunları yapabilmek için bi servet harcamam gerekirdi BU ÜLKEDE.madem böyle bi ülkede yaşıyoruz yani orta direk denilen kısımın altındaki nüfusun oldukça fazla olduğu bir ülkede ,kaset-cd fiyatları da ona göre olmalı.bu kolay değil farkındayım ama aç gözlü şarkıcı-türkücü ya da sanatçılar yüzünden 10 ytl den fazla fiyat ödemek zorundayız bir cdye.onların da bir sürü masrafları var?hepsini çok iyi biliyorum ama bu fiyatın çok altında bir değere satsalarda kar edebiliyorlar.nasılsa albümler satılacak yerlerde yerlerini alıyorlar.ve bu albümlerin geri dönüşü yok yani geri gelmiyor.zararı bu albümleri satan bayiler yapıyor.Kar cepte yani.

Grup Yorum binlerce kişilik Bursa konserini 20 milyona,Kardeş Türküler yine binlerce kişilik Bursa konserini 30 milyona yapıyorsa buradan yeteri kadar kar ediyorlar diye düşünerek ( hiç kızmayın ) onların albümlerini hiç içim sızlamadan indiririm...!
ama Neşet Ertaş gibi bir Dev 1000 kişi bile olmayan yine Bursa konserinin biletlerini 5 ytl ye satıyorsa onun albümlerinin hepsini alırım...

umarım anlatabilmişimdir derdimi.saygılar...

En son uCuBe tarafından 02.07.2006, 05:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder MSNM
oxoşkva
Yeni Üye
Üye No: 19

Durumu:
MesajTarih: 02.07.2006, 11:57 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

valla koray buda senin bakışın nasıl istiyorsan öyle davranacaksın indirmek istiyorsan müzikleri zaten indireceksin indiriyorsunda ama bu site buna öncülük etmemeli ve desteklememeli bence ....buda benim önerim ...
sephidi
Yeni Üye

Durumu:
MesajTarih: 02.07.2006, 12:19 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Ozgurforum demiş ki:
oxoşkva demiş ki:

Sayın Oxoşkva Yerli Müzik ve Yabancı Müzik bölümlerini Boş bir zamanımda kaldırayım ancak kaldırılan iki bölümün yerine yeni bölüm önerilerinizi yaparmısınız , teşekkürler

sevdigimiz begendigimiz albumler hakkinda yazilar yazip tanitabilecegimiz bir bolum yapariz bence boylesi daha guzel olur
Dostlukla...
MAZARAT
Yeni Üye
Üye No: 16

Durumu:
MesajTarih: 03.07.2006, 17:18 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

kusura bakmayın ama ben size katılmıyorum bu site bi paylaşım sitesi ve burada link vermek bence gayet yerinde, bende verilen emeğe son derece önem veriyorum ve elimden geldiğince orjinal cd alıyorum burada verilen linkler sadece tanıtım amaçlı beğenirseniz gidip alırsınız umarım öneride bulunurken daha dikkatli olursunuz

Aktif Üye
Üye No: 29

Durumu:
MesajTarih: 04.07.2006, 00:40 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

MAZARAT haklısın ama o dediğin zaten olmuyor eğer indirmişsen albümü gidip yenisini almıyorsun.yani ben böyle yapan birisini görmedim hiç.bu arada benim bi şeyler indirmeye ihtiaycım yok sadece o soruya cevap vermiştim.sonuna kadar da arkasındayım söylediklerimin.bu sitede paylaşılmasın.dendiği gibi tanıtımları yapılsın.

başka bi öneri sunmak istiyorum.birden fazla sayfa açıyorum özgür forumda yani 4-5 sayfa birden hepsinde müzik çalıyor ve hepsinde tek tek dur a basmak zorundayım müziği kapatmak için bi yer olmadığı için.kapatılırsa eğer gerçekten iyi olur.sağolun...

Üye No: 16

Durumu:
MesajTarih: 04.07.2006, 14:37 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

bencede kapatılsın yada ayrı bi radyo bölümü açılsın isteyen radyo dinler yine, bende dinlediğim için karışıyo sesler

GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİZ....
ucube ve mazarat

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız