Forum Anasayfa

Forum Kılavuzu
Forum Kılavuzu
Arama
Arama
Üye Listesi
Üye Listesi
Gruplar
Gruplar
Üye Ol
Üye Ol
Hesabınız
Hesabınız
<b>Kişisel Mesajlar</b>
Kişisel Mesajlar
Oturum Aç
Oturum Aç

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder  Forum Anasayfa » Siyaset..
Poll

akp %46 yı hakkettimi
evet
20%
 20%  [ 4 ]
hayır
80%
 80%  [ 16 ]
Toplam Oylar : 20

Yazar Mesaj
loki
Yeni Üye
Üye No: 2978

Durumu:
MesajTarih: 06.08.2007, 14:34 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

arkadaslar bazı siteler akp karsıtı bannerlerle birbirini destekliyor forumlar acılıyor falan ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama uzaktan bi arkadasım [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız] diye bi site actı ben üye oldum bu siteler duyulmuyor bence akp karsıtlarınında akplilerinde bu sitelere gelmesi lazımki tartısalım cünkü cogu forum siyasi içerikli yazıları banlıyor kimse sanal ortamda bu konuları konusamıyor
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder
BAHAR
Yeni Üye
Üye No: 147

Durumu:
MesajTarih: 08.08.2007, 09:28 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

evet mi hayır mı cevabı için kararsızım.
evet: bu oyu haketti
hayır: bu oyu haketmedi daha fazlasını hak ediyordu.

bence halk gereken cevabı oylarıyla verdi.hakedip haketmediği tartışılır bişey değil.şimdi geri kalan yüzdelik kesim hak etmediğini iddaa eder.

Yeni Üye
Üye No: 2946

Durumu:
MesajTarih: 10.08.2007, 10:20 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Değerli Arkadaşlar...

Emperyalistlerin en İNSANLIK Düşmanı UÇ örgütü SİYONİST örgütlenmenin bir taktiği...
Alkışlamıyorsanda af ederseniz KÜFREDEREK brini destekleyiniz...ilkesi
Hatırlayalım AKP İdoloğu Siyonist ERBAKAN...yani yenir yutulur gibi olmayan konuşmalarıyla AKP yi güya ''ELEŞTİRDİ...''...Hatta İSTANBUL Mitingini aynı güne denk getirdi...
Sonuç...ortada...
Bunlar EMPERYALİST Düşünce Üretim Merkezlerince birilerinin kafasına konup uygulamaya sokulan AKP Lehtarı propaganda yöntemleri...
Bize göre eğer AKP yi bitirmek istiyorsanız...bunda samimi iseniz...hiç AKP denen İLLEGAL örgütün adını anmayalım deriz...
Saygılarımızla

EŞİTLİK PARTİSİ

En son EŞİTLİK PARTİSİ tarafından 10.08.2007, 10:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
BAHAR
Yeni Üye

Durumu:
MesajTarih: 16.08.2007, 09:59 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Ak partiyi bitirmek? savaş mı varki ?? bişeyleri yıkmaya çalışıyorsunuz.Bencede Ak partinin adını dürüst düşüncelerini özgürce insanları bölmeden GERÇEK EŞİTLİĞİ savunan Vatanını seven ve sahip çıkan insanlar ansın.İnsanları bölmeye çalışmayın bırakın bu siyonist emperyalist illegal gibi boş lafları dönde bi ülkene bak (tabi bu ülkenin vatandaşıysan)

Yeni Üye

Durumu:
MesajTarih: 18.08.2007, 16:52 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Sn. BAHAR

Siz aslında bize verdiğiniz cevabın cevabını kendi söz avatarınızda cevaplamışsınız...
Evet AKP aynen sizin avatarınızda belirttiğiniz sözleri EYLEMLİ olarak yapıyor...
Saygılarımızla

EŞİTLİK PARTİSİ
BAHAR
Yeni Üye

Durumu:
MesajTarih: 22.08.2007, 09:48 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Sayın Eşitlik Partisi ,

Bir düşünceye bukadar düşman olunmaz.Ben avatarımda yazan sözün tamamen arkasındayım bunu Ak Partiye maal etmek bence yanlış.Eğer sizin söylediğiniz gibi Ak Partinin bu tür eylemlerine tanık olursam bende karşı çıkarım.Ben şuan sizinle savaşmıyorum daha öncesinde Ak Parti diye bir kuruluş yoktu.Bazı insanların söylediği gibi başka kuruluşların uzantısı olarakta görmüyorum.Sizin düşüncelerinize sahip olan insanların azlığı sizi bukadar düşman edendir belkide.Bu ülkede aynı susuzluğu kuraklığı çekiyorsak bu hepimizin sorunudur.Sorun varsa hepbirlikte mücadele edilebilir.Ama insanları bazı düşünceleri kabul ettirmeye çalışarak değil.

Bir köşe yazarı demişki:Abdullah Gül benim Cumhurbaşkanım değil.Sen kimsinki senin Cumhurbaşkanın olmuyor.Başka ülkenin vatandaşımısın ki değil.Ozaman herkez kendine bir Cumhurbaşkanı seçsin bu olacak işmi.Bu insanları bölmekten başka bişey değildir.

Saygılarımla ,

Yeni Üye
Üye No: 2138

Durumu:
MesajTarih: 22.08.2007, 22:28 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

"Benim Cumhurbaşkanım değil" sözünden,"herkes kendine bir cumhurbaşkanı seçsin" anlamı çıkarmak,dilbilgisinden yoksunluğun itirafıdır.

Burada,"ben bu Cumhurbaşkanını benimsemiyorum,kabuyl etmiyorum" anlamı vardır ve gayet demokratik bir eleştiridir.Fakat bu söze karşılık,başbakanın verdiği cevap,faşist liderlere yakışacak cinstendi.Başbakan da olsa,kimsenin kimseye,ülkeyi terket demeye hakkı yoktur.Seçim sarhoşluğundan henüz ayılmadan söylediği,"biz herkesin partisi olacağız,herkesi kucaklayacağız" diyen başbakan,ayıldığını,maskesini düşürerek kanıtlamıştır.

Evet ben de burada deklkare ediyorum,"SAYIN GÜL BENİM CUMHURBAŞKANIM OLAMAZ.SAYIN GÜL,DEMOKRATİK YOLLARLA SEÇİLMİŞ OLSA BİLE,DEMOKRATİK HAKLARIMDAN BİRİ OLAN,ELEŞTİRİ HAKKIMI KULLANARAK,SAYIN GÜLÜ'N CUMHURBAŞKANLIĞINI KABUL ETMİYORUM.BENİMSEMİYORUM.BU ELEŞTİRİMDEN DOLAYI BENDEN ÜLKEYİ TERKETMEMİ İSTEYENLERİN ÜLKE SEVGİSİ;NERDEN KAZANILDIĞI BELLİ OLMAYAN,SÖZDE BURS PARASIYLA,AMERİKALARDA EVLAT OKUTTARANLARIN,BİLMEM KAÇ B YASASI UYDURMASIYLA ÜLKE ORMANLARINI KATLEDENLERİN,DELİĞE SÜPÜRMEYİN KULLANIN SÖZLERİNİ SİNEYE ÇEKENLERİN...YÜZLERİNDE BELLİDİR.

Sevgiler.
BAHAR
Yeni Üye

Durumu:
MesajTarih: 23.08.2007, 09:59 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Asıl dilbilgisinden yoksun olan cümle "benim Cumhurbaşkanım değil"dir.Ne anlatmak istediğini açıkça söylesin kelime oyunu yapmadan.İstesenizde istemesenizde Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı ve Cumhurbaşkanı bellidir.
Ben bu insanları kabul etmiyorum demek eleştiri değildir.Kıskanarak kabullenememektir.

Yeni Üye
Üye No: 2138

Durumu:
MesajTarih: 23.08.2007, 18:55 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Elbette,benim cumhurbaşkanım değil demek,cumhurbaşkanını değiştirmeyecektir.Bu,seçilen kişiyi onaylamadığı anlamındadır.Seçimle gelmiş birisini kıskanmak kadar çarpık bir düşünce tarzı olamaz.Beğenmemekle,kıskanmayı karıştırmamak gerekiyor.Abdullah Gül beyin işi çok zor görünüyor.Sakal,bıyık meselesi gibi.Alt taraf,parti tabanı ve seçmeni,üst taraf,malum zinde ve derinde kuvvetler.Bekleyip görmekten başka seçenek yok.Dilerim,her ikisi arasında kalmadan,o makama yaraşır bir yönetim gösterir.

Sevgiler.
EŞİTLİK PARTİSİ
Yeni Üye

Durumu:
MesajTarih: 27.08.2007, 14:22 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Sevgili BAHAR...

Bildiğiniz üzere siyasi partiler İŞ olsun diye kurulmaz...herkesin kendine göre bir amacı vardır.
EŞİTLİK PARTİSİ, SOL ve DEVRİMCİ bir parti olarak düşüncesini temsil eden ve DEVRİMCİ anlayışın değişmez BARIŞ ilkesi çerçevesinde düşüncelerini açıklar...
Yoksa azınlıkmı, çoğunluk mu...buna HALK karar verir...tabi sizde VATANDAŞLARIMIZDAN birisi olduğunuza göre elbetteki düşüncelerinizi açılkarsınız...bizim yaptığımız gibi...bu düşünce bizim hoşumuza gider ya da gitmez...o ayrı mesele.
Saygılar sunarız...

EŞİTLİK PARTİSİ

En son EŞİTLİK PARTİSİ tarafından 27.08.2007, 14:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
BAHAR
Yeni Üye

Durumu:
MesajTarih: 28.08.2007, 08:44 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Ben şimdiden yeni Cumhurbaşkanımızı kutlarım.görevinde başarılar dilerim.
Ne mutlu seçene ,ne mutlu seçilene...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yeni Üye
Üye No: 3200

Durumu:
MesajTarih: 31.08.2007, 15:49 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Hakkında birçok yolsuzluk dosyası bulunan , ülkeyi satan ve satmaya devam eden biri benim C.başkanım olamaz.Ayrıca AKP ve yandaşlarının niyetleri zaten belli geçmişte yaptıkları ve söyledikleride...
kader
Yeni Üye
Üye No: 3485

Durumu:
MesajTarih: 02.10.2007, 09:40 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

BAHAR demiş ki:
Ben şimdiden yeni Cumhurbaşkanımızı kutlarım.görevinde başarılar dilerim.
Ne mutlu seçene ,ne mutlu seçilene...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

buraya birsey eklemen gerekior bence.. ne mutlu TURKUM DIYENE ve NE MUTLU BIZEKI TURKIYE'YENIN BASINA ATATURKE DEMEDIGI LAFI BIRAKMIYANLAR GECTI.. HELAL OLSUN TURK HALKINA.. Aziz Nesin in ne demek istedigini simdi cok daha iyi anliyorum..

Bende bu sartlar altinda o adami ve saz arkadaslarini kabul etmiyorum.. ne GUL benim cumhurbaskanimdir nede ERDOGAN basbakanim..

Yeni Üye
Üye No: 3594

Durumu:
MesajTarih: 06.10.2007, 20:02 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Arkadaşlar AKP ye Karşı Cıkmakla nereye Varacaz ?

ßir çok Yerde AKP İlçe ßinalarına Saldırılar Oluyo .. Sonuç ? Yine Aynı Yine Aynı ! !

Önce Kendimizi ve Halkı ve İşçi Köylüyü Mücadele Saflarına Caqırıp ßilinçlendirmemiz Gerekiyor..

AKP ile ßaşa Çıkmak ßu Kadar Kolay Olmuyor

Yeni Üye
Üye No: 4838

Durumu:
MesajTarih: 20.03.2008, 20:43 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Tebrikler BAHAR, yazılarında vermiş olduğun yanıtlar ile ülkenin Akp yi seçmiş olduğunun haklı gerçeğini belirtmişsin..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız