Forum Anasayfa

Forum Kılavuzu
Forum Kılavuzu
Arama
Arama
Üye Listesi
Üye Listesi
Gruplar
Gruplar
Üye Ol
Üye Ol
Hesabınız
Hesabınız
<b>Kişisel Mesajlar</b>
Kişisel Mesajlar
Oturum Aç
Oturum Aç

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder  Forum Anasayfa » Şiir
Yazar Mesaj
karadona
Yeni Üye
Üye No: 4189

Durumu:
MesajTarih: 04.07.2008, 23:19 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

en çatlayan dudagimda bir damla su, içimdeki yasama tutkusu, avuçlarima düsen kar tanesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Taptigim, Herseyimsin. S.Ç.S. Bebegim..

Seni senden, seni ellerden, Seni hiç kimsenin hiçbir şekilde benden Daha fazla sevemeyeceqi kadar Çoook Seviyorum Aşkım...

Güller bahçesinde gülüm solsa da, Gülmeyi unutup hep ağlasam da, Seni sevmenin sonunda ölüm olsa da, yalnızca seni seveceğim BİTANEM...

Sen Tanriya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düsüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin.

Güneş için aydınlatmak, Kuş için uçmak, Rüzgar için esmek ne ise Benim için de seni sevmek aynisi.. SENİ SEVİYORUM Sevdiqim...

yb’n hebbak = Watashi Wa Anata Ga Suki Desu = Te guiero = Je t!aime = I Love You = Ich liebe Dich = ti amo = Ya vas IyubIyu= HER DİLDE SENİ ÇOOOK SEVİYYORUM AAAŞŞKIIIMMMM ..

Sen, yol aldığım gemi, demir attığım son liman, yapraklarımı titreten son sevdamsın, sen çok sevdiğim insan, beni ağlatan son sevdamsın, vazgeçemediğim tek insansın, aşkımsın...

Sevdi denizinin sonu yok gibidir, uçsuz bucaksız olsada, sonsuza kadar seninle aşmak isterim ve pusulamın üstüne tek bir şey yazıyorum ‘SENİ SEVİYORUM’ SEVDİGİM.

Aklıma gelmezdi böyle bir sevda. Nasıl olduysa aşığım ben sana. Sağımda solumda her zaman yanımda.. Başka söze gerek yok tek sen varsın canımda bitanem..

Hep seni seveceğim; Gözlerim gördükçe gönlüm sevdikçe, ömrüm yettikçe, ben hep seni sevecegim bitanem..

en güzel şiirlerimi sana saklayacağım,
en güzel düşlerimi sana..
Sen yeter ki,
yarınlarda, bugünkü gibi, sev beni.
Senin sarhoşluğundan, hiç ayılmasın yüreğim.
Ve, ecele kadar,
benimle kal, yanlız benimle.
Seviyorum seni,
ve bir ömür yaşatacağım,
yüreğimde SEVGİNİ............
BİRTANEM

Bitanem hayatımın anlamı her nefes alışımda sana olan aşkımı haykırırım .kalbim senin sevginle dolu.iyiki hayatıma girmişsin bebegim seni çook seviyorum...

Gecelerin deyişiyle eğlence kadar,
Yaşlıların deyişiyle gençlik kadar,
Çocukların deyişiyle dünyalar kadar,
Benim deyişimle CANIM kadar seviyorum seni...

Sözlerin aklımda yada aklımın ardında,
Hayalin karşımda yada sesin kulağımda,
Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum,
Ya özlemek, yada özlenen çok özel BİRTANEM...

GECE NE KADAR SUSKUNSA,DALGALAR NE KADAR CILGINSA,KAR NE KADAR BEYAZSA,ATES NE KADAR KIRMIZIYSA,INSANLAR ASKA NE KADAR BAGLIYSA SENI O KADAR SEVIYORUM...

BILIYORMUSUN HER GOKKUSAGININ BITTIGI YERDE BIR HAZINE SAKLANIRMIS. GOKKUSAGINI TAKIP ETTIM SENDE BITTI. EN DEGERLI HAZINEMSIN BENIM CANIMSIN.

EYYH DELI GONLUMUN ASK PRENSESI,ZAMAN SU GIBI AKIP GITMESEDE,SAATLER AYLAR GIBI GECSEDE YINEDE SENI BEKLERDIM,SEN KADERIMSIN,KALBIMIN TEK SAHIBI,BITANEMSIN!!!!!

GEL GIDELIM SENINLE GEL GIDELIM BURALARDAN GURBET YUVAMIZ OLSUN GEL GIDELIM NERESI OLURSA OLSUN GITMESSEK UZECEKLER SEVMEK YETMEYECEK GULUM SEVMEK YETMEYECEK ARIMIZA GIRECEKLER AYRILSAK OLECEGIZ YARIM MUTLULUKLAR BU SEHIRDE CARESIZ ASKLAR BURUK UMUTLAR BUTUN ISIKLAR SONMUS BU SEHIRDE GIDELIM NE OLUR CANIM.

Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar "seni seveceğim"...

SEVDİGİM sana deliler gibi aşıgım.. BİTANEM her saniye seni düşünüyorum.. AŞKIM varlıgın beni mutlu ediyor.. En önemlisi seni çok ama çoook seviyorum HAYATIM..

Sevgide, saygıda aşka dair ne varsa en güzellerini sende tadıyorum, Ben seni rüyalarımda degil, geceden güneşin dogusuna dek tatmak istiyorum, Bir gönül ugruna yanan yüregim kül olacaksa seninle olsun diyorum, aşk denizinde vurgunda yesem, sürgünde olsam, yinede ben seni seviyorum bitanem..

Söylesem seni çok sevdigimi, duymasın olurya mecnun kıskanır, ruhuma işleyen güzel kokunu, bilmesin olur ya güller kıskanır, aşkımız ugruna çöle düştüğümü, bilmesin belki Leyla kıskanır, canımdan bir parça can oluşunu, duymasın ne olur annem kıskanır, sen oldukça benim yaşadığımı, bilmesin gücenir ruhum kıskanır, ugrunda bir ömür vaat ettiğimi duymasın, olur ya ecel kıskanır..

Aylar uzanıp sene olsada, seneler uzanıp asır olsada, aşkın ızdırabı beni bogsada, birgün kavuşuruz diye bekleyecegim.. Eger başka birini seversen, bugün nişanlanıp yarın evlenirsen, herkesden mutlu bir yaşamda sürsen, bir gün kavuşuruz diye bekleyecegim.. Seni ne kadar sevinmişim meğer, bir aşık ancak bu kadar sever, sana kavuşmadan ölürsem eger, ahiret kapısında bekleyecegim seni SEVDİGİM…

Her aşkın gökyüzünde bir melegi varmış, yer yüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek aglarmış. İnan ki bizim meleğimiz hiç aglamayacak, çünkü seni hep seveceğim..

Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim bir ömrü bir yastıkda paylaşbilirim, bu hayatı senle bitirebilirim çünkü seni çok ama çoook seviyorum sevdigim..

Aylar uzanıp sene olsada, seneler uzanıp asır olsada, aşkın ızdırabı beni bogsada, birgün kavuşuruz diye bekleyecegim. Eğer başka birini seversen, bugün nişanlanıp yarın evlenirsen, herkesten mutlu bir yaşamda sürsen, birgün kavuşuruz diye bekleyeceğim. Seni nekadar sevmişim meger, bir aşk ancak bu kadar sever, sana kavuşamadan ölürsem eger, ahiret kapısında bekleyeceğim seni sevdigim..

Gözümden süzülen bir damla yaş denizi ıslatıyor, sevda kilim, hasret derdi dokuyor, çatlayası deli yürek sen diye atıyor, of kara gözlüm aşkın seni çook seviyor..

Bir romandın okuyupda bitiremediğim, bir hayaldin yalvarıpda hükmedemediğim, bir sensin merhaba deyip elveda diyemediğim birde tek bildiğim SENİ ÇOK SEVDİĞİM..

Akşamın son bulan ufuklarında güneş damla damla erirken hayatta kalan tüm duygularımla sana sesleniyorum; SENİ ÇOK SEVİYORUM SEVDİĞİM..

OF Aşkım of sensiz vakit geçmek bilmiyor her an yüzünü görüp sesini duymak gibi değil be bitanem.. Sensiz yapamıyorum sevdiğim.. sensiz geçen her saniye acı veriyor.. ama bu yürek yinede seni seviyor ve hep sevecek Dünya durana, bu bedenden bu can çıkana dek seni sevecek bu yürek.. seni seviyorum işte kim ne diyebilir?

Bir yürek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar çok kan geçerse yaşam ölüme nekadar değerse, sende benim için okadar değerlisin bitanem..

Zannetmeki gözlerim sana baktıkca bıkacak, ölsemde ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayatta, inanki son sözüm seni seviyorum olacak..

Güneşin doğduguda bir gerçek battığıda.. kalbimin attıgıda bir gerçek günün bittiğide.. ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. SENİ SEVİYORUM.işte bu en büyük gerçek.hikmet kaplan
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder
mur@tt
Aktif Üye
Üye No: 6517

Durumu:
MesajTarih: 05.07.2008, 08:54 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

Alıntı:
Sevdi denizinin sonu yok gibidir, uçsuz bucaksız olsada, sonsuza kadar seninle aşmak isterim ve pusulamın üstüne tek bir şey yazıyorum ‘SENİ SEVİYORUM’ SEVDİGİM.

bunu sevdimm Rolling Eyes

[Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak İçin tıklayınız]
ara sıra yayındayımm
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
karadona
Yeni Üye
Üye No: 4189

Durumu:
MesajTarih: 07.07.2008, 01:19 Alıntıyla Cevap Gönder Back to top

mur@tt demiş ki:
Alıntı:

bunu sevdimm Rolling Eyes

.....................................................................................................
yorumun için teşekkürler murat..!!sevgiyle kal Very Happy
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız